Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Hieronder vind je de meest gestelde vragen! Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina.

Uit welke betaalmethoden kan ik kiezen in de webshop?

In onze webshop bieden we verschillende betaalmethoden aan om uit te kiezen. Je kunt gebruikmaken van de volgende betaalopties:

- iDEAL
- Visa
- Mastercard
- Bancontact 

Met deze diverse betaalmethoden bieden we je de mogelijkheid om op een eenvoudige en veilige manier je bestelling af te rekenen. Kies de betaalmethode die het beste bij jou past en volg de instructies om de betaling te voltooien.

Heeft De Bosrand een veilige betaalomgeving?

Zodra je aan het afrekenen begint, betreed je een veilige internetomgeving. Hierdoor krijgen anderen geen kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verzonden via een SSL-verbinding. Een veilige SSL-verbinding kun je herkennen aan het slotje in je browser.

Kan ik online mijn spaarpunten inruilen voor korting op mijn aankopen?

Op dit moment zijn de punten van de klantenkaart helaas nog niet inwisselbaar voor korting op onze webshop. We begrijpen dat dit wel wenselijk is en we werken eraan om in de toekomst dit ook online mogelijk te maken. Je kunt je punten natuurlijk wel gewoon verzilveren bij één van onze winkels.

Welke betaalmethoden kan ik kiezen in de winkel?

In onze winkels bieden we verschillende betaalmethoden aan om uit te kiezen. Je kunt gebruikmaken van de volgende betaalopties:

- Contant
- Pin
- Visa
- Mastercard
- Cadeaukaart De Bosrand
- Spaarpunten van klantenkaart De Bosrand
- VVV cadeaubon
- Nationale Tuinbon
- Huisdieren Cadeaubon