Kerstboomverlichting

Een kerstboom komt pas echt tot leven met sfeervolle kerstboomverlichting. Bij De Bosrand heb je volop keuze, van clusterverlichting tot miniverlichting, verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Bij het kopen van kerstboomverlichting is het verstandig te bedenken welke kleur je aanspreekt en hoeveel verlichting je nodig hebt. Onthoud: voor een grotere boom is meer verlichting nodig voor een betoverend effect!

Vind snel wat je zoekt!
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Benieuwd naar het ideale aantal lampjes voor jouw kerstboom? Raadpleeg ons handige schema! Zoek de lengte van je boom en kies het type kerstverlichting. Het advies houdt rekening met een minimum en maximum, maar voel je vrij hiervan af te wijken.

Let op: de verpakking vermeldt het aantal lampjes en de lengte van het lichtsnoer. Kerstverlichting kan iets langer zijn dan de lampjes zelf, wat extra wordt aangegeven.

Kerstmis is dé tijd om je huis en tuin feestelijk te versieren. Ons tuincentrum biedt diverse kerstverlichtingsopties. Basis-, compact- en clusterverlichting zijn ideaal voor de kerstboom. Hier een kort overzicht:

Basisverlichting: De meest voordelige optie met grotere tussenafstanden voor een subtiele gloed.

Compactverlichting: Ruim voldoende licht met keuze uit gewone lampjes of leds met twinkle-effect.

Clusterverlichting: Lampjes dicht op elkaar voor een vol effect. Een langer snoer is nodig voor volledige boomverlichting. Maak je kerst compleet met stralende verlichting!