Potten

Vind de perfecte potten en manden voor binnen en buiten in ons assortiment: kleuren, maten, materialen. Ontdek hangpotten, muurbloempotten en balkonbakken voor beperkte ruimtes. Profiteer van onze oppotservice voor een schone start en cadeau-opties.

Potten
Vind snel wat je zoekt!

319 producten

Sorteer op
Elho Plantenbak Vivo Next Lang 60 Zwart
Elho Plantenbak Vivo Next Lang 60 Wit
Elho Plantenbak Vivo Next Lang 80 Zwart
Elho Plantenbak Vivo Next Vierkant 30 Zwart
Elho Plantenbak Vivo Next Vierkant 30 Wit
Elho Plantenbak Vivo Next Vierkant 40 Zwart
Elho Plantenbak Vivo Next Vierkant 40 Wit
Capi Europe Bloempot Bol Rib Donkergrijs
Capi Europe Bloempot Vierkant Rib NL Grijs
Capi Europe Bloempot Vierkant Rib NL Zwart
Capi Europe Bloempot Vierkant Rib NL Zwart
Capi Europe Bloempot Vierkant Rib NL Grijs

Om jouw favoriete planten mooi tot hun recht te laten komen en ze goed te laten groeien zet je ze in een mooie pot of mand. Voor binnen of buiten, bij ons vind je potten in alle kleuren, maten, materialen en vormen. Zo kan je voor elk interieur en tuin een passend exemplaar vinden.Gebrek aan ruimte? Denk eens aan een hangpot, muurbloempot of een balkonbak. Bij een buitenpot is het essentieel dat het een afwatersingsgat bevat, zo kan het overtollige (regen)water uit de pot lopen en dat de potten weersbestendig zijn.

Wist je dat wij een oppotservice aanbieden? Wij potten de plant(en) voor je op met de juiste potgrond zodat jouw groene aankoop een goede start krijgt. Zo blijven je handen en huis of terras schoon en betaal je alleen voor de benodigde materialen. Natuurlijk potten we de plant ook op in een van huis meegebrachte pot. Deze service is ook handig als je een plant cadeau wilt geven!