Bloemen

Bloemen

Haal kleur en sfeer in huis met onze prachtige bloemenafdeling: boeketten, vazen, kaarsen. Onze bloemisten creëren unieke arrangementen voor elke gelegenheid. Ontdek onze kwaliteitsbloemen en inspirerende merken!

Rory
Vind snel wat je zoekt!

3 producten

Sorteer op
Zonnebloemen
2 voor 8.99
Alleen in de winkels
Zonnebloemen
Steellengte 75 cm | 5 Stelen
4,99
Rozen
2 voor 5.99
Alleen in de winkels
Rozen
Steellengte 40 cm | 10 stelen
3,99
Zonnebloem
Aanbieding
Alleen in de winkels
Zonnebloem
Hoogte 25 cm | Potmaat 12 cm
Speciale prijs 0,99 Normale prijs 1,99

Bloemen zijn de ultieme sfeermakers in ieder interieur en geven kleur en sfeer aan elke ruimte. Laat je bij binnenkomst in het tuincentrum meteen verrassen door onze waanzinnige en kleurrijke bloemenafdeling met de mooiste boeketten, bijzondere vazen en (geur)kaarsen. Onze bloemisten zitten altijd boordevol nieuwe en originele ideeën en de afdeling krijgt ieder seizoen een andere uitstraling. Laat een boeket samenstellen met het uitgebreide assortiment verse bloemen uit de koeling of met zijden bloemen naar eigen keuze. Naast boeketten maken onze bloemisten ook met veel liefde kransen, bruidswerk, rouwwerk en kunnen ze iedere gelegenheid aankleden met de mooiste bloemen.


De bloemen komen elke dag rechtstreeks van kwekers en de bloemenveiling en zijn van zeer goede kwaliteit. Op onze bloemenafdeling vind je ook unieke merken zoals: Despot, Dutz, Sharon de Jager en Baobab. Laat je inspireren en haal de natuur in huis!