Retourformulier

Is je bestelling niet naar wens? Wat vervelend! Dit willen we natuurlijk snel voor je oplossen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden, en als er iets misgaat, willen we dat graag rechtzetten. Onze retourservice is mogelijk voor producten die voldoen aan de volgende voorwaarden:

- Het product is compleet, in originele staat en onbeschadigd.
- Het product is voorzien van originele etiketten, labels en/of kaartjes.
- Het product zit (indien mogelijk) in de originele onbeschadigde verpakking.
- Het product is niet gebruikt. 

We begrijpen dat het soms kan gebeuren dat een product niet aan je verwachtingen voldoet of dat er een probleem is met de bestelling. Daarom bieden we je de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst een product te retourneren. We willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop en zullen ons best doen om het retourproces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Wij vergoeden de oorspronkelijke verzendkosten mits de gehele bestelling (alle artikelen in de bestelling) worden geretourneerd. Bij het retourneren van een gedeelte van de bestelling worden de oorspronkelijke verzendkosten niet vergoed. De kosten voor een retourzending betaal je zelf tenzij de retourzending te maken heeft met een defect of productiefout van het artikel. Neem in dit geval altijd eerst contact met ons op! Je mag zelf bepalen op welke wijze je het product terugstuurt.

Om een retour aan te melden, hebben we een retourformulier voor je opgesteld. Via dit formulier kun je alle benodigde informatie invullen, zoals je naam, ordernummer en reden van retour. Het retourformulier is ontworpen om het proces zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen, zodat we snel kunnen reageren op je verzoek en de juiste oplossing kunnen vinden. Zodra we je retouraanvraag hebben ontvangen, zullen we deze zo spoedig mogelijk verwerken. Ons team zal je verzoek beoordelen en contact met je opnemen om verdere instructies te geven. Afhankelijk van de situatie kunnen we je een vervangend product sturen, een terugbetaling regelen of een andere passende oplossing bieden.

Retouradres
De Bosrand E-commerce BV
De Boeg 10
2343 HK Oegstgeest