De Bosrand Klantenkaart

Met De Bosrand Klantenkaart spaar je voor voordeel! En je bent altijd als eerste op de hoogte van voorverkopen, speciale acties en activiteiten. 

Klik hier om naar het klantenkaart portaal te gaan om je te registreren of om in te loggen. Was je je klantenkaart vergeten bij jouw bezoek aan De Bosrand en heb je dat aangegeven bij de kassa? Via ons klantenkaart portaal kan je ook je punten laten bijschrijven!

Klantenkaart Pas

Voordelig en snel sparen

Op jouw aankopen spaar je punten. Bij besteding van € 2,50 spaar je 1 punt.
Een spaarpunt is € 0,05 waard. Verzilveren kan vanaf 40 punten. Om te profiteren van de voordelen die De Bosrand klantenkaart heeft, is het van belang dat je de klantenkaart eerst registreert via onze klantenkaart portaal. Je ontvangt bij het verzilveren van punten directe kassakorting. Spaarpunten hebben een geldigheid van 3 jaar. Als een klantenkaart 3 jaar niet is gebruikt komen de punten en de kaart te vervallen.

Punten worden niet gespaard over acties, aanbiedingen, onze prijs artikelen en afgeprijsde artikelen. Een aantal productgroepen zijn uitgezonderd van het spaarsysteem: cadeaukaarten, graszoden, boeken en tijdschriften, gas, diensten, borg, arbeid, bezorgingen, horeca, workshops en vuurwerk. Kijk voor alle voorwaarden bij de 'klantenkaart voorwaarden' onderaan de website.

De Bosrand App wordt niet langer meer ondersteund, waardoor het niet mogelijk is om de klantenkaart via deze app bij de kassa te laten scannen in onze vestigingen. Voor het bekijken van actuele aanbiedingen, digitale kassabonnen en spaarpunten verwijzen wij je graag naar onze website. Wil je graag een alternatief om onze klantenkaart toch via je mobiel te gebruiken? Download de gratis 'Stocard App' en je hebt De Bosrand klantenkaart altijd op zak!

* Voor uitzonderingen verwijzen wij naar de Klantenkaart voorwaarden onderaan deze pagina.

Meest gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen over de klantenkaart.