calcPageSize())"/>
calcActive())">
De Helianthus tuberosus heeft zowel sierwaarde (de gele bloemen) als een culinaire waarde. De knollen, aardperen, van de Helianthus tuberosus kunnen gegeten worden. Je kan ze koken (15-20 minuten) of in schijfjes bakken. Ze smaken naar artisjok en schorseneer. Bij voorkeur direkt na de oogst gebruiken. Sommige beweren dat de smaak van de knollen beter en zoeter word na een periode van vorst.
Bij voorkeur direkt na de oogst gebruiken. Sommige beweren dat de smaak van de knollen beter en zoeter word na een periode van vorst.
Toon meer
Specificaties
| EAN | 8712438634789 |
|---|---|
| Merk | JUB Holland |
| Kleur volgens leverancier | n.v.t. |
| Gewicht (kg) | 0.15 |
| Standplaats | volle zon |
| Winterhard | ja |
| Aantal stuks in verpakking | 1 |
| Bol grootte (cm) | I |
| Bloeiperiode | september-oktober |
| Plantperiode | februari-mei |
| Maximale groeihoogte (cm) | 60 |
Toon minder
Toon meer
Helianthus Tuberosus
Bekijk specificaties
3,49
Alleen in winkels
Informeer bij een winkel naar keuze voor de huidige voorraad.