Helianthus Tuberosus
calcPageSize())"/>
calcPageSize())"
class="absolute inset-0 m-auto md:my-0 max-h-screen w-full cursor-pointer rounded-xl object-scale-down object-center mix-blend-multiply md:rounded-none"
:class="{ 'cursor-pointer': !fullscreen }" width="700"
height="700" :loading="active!==index ? 'lazy' : 'eager'"
:src="fullscreen ? image.full : image.img" x-transition.opacity.duration.500ms
x-show="active===index"/>
calcActive())">
De Helianthus tuberosus heeft zowel sierwaarde (de gele bloemen) als een culinaire waarde. De knollen, aardperen, van de Helianthus tuberosus kunnen gegeten worden. Je kan ze koken (15-20 minuten) of in schijfjes bakken. Ze smaken naar artisjok en schorseneer. Bij voorkeur direkt na de oogst gebruiken. Sommige beweren dat de smaak van de knollen beter en zoeter word na een periode van vorst.
Bij voorkeur direkt na de oogst gebruiken. Sommige beweren dat de smaak van de knollen beter en zoeter word na een periode van vorst.
Toon meer
Specificaties
EAN | 8712438634789 |
---|---|
Merk | JUB Holland |
Kleur volgens leverancier | n.v.t. |
Gewicht (kg) | 0.15 |
Standplaats | volle zon |
Winterhard | ja |
Aantal stuks | 1 |
Bol grootte (cm) | I |
Bloeiperiode | september-oktober |
Plantperiode | februari-mei |
Maximale groeihoogte (cm) | 60 |
Minder specificaties
Toon alle specificaties
Helianthus Tuberosus
1 Helianthus (aardpeer) 'tuberosus' in een verpakking met grote kleurenfoto en plantinstructies.
Meer informatie
3,49
Neem contact op met een winkel naar keuze voor de actuele voorraad.